Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد سالاری در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران درباره اقدامات کمیسیون شهرسازی در رابطه با امنیت ساختمان‌های شهر تهران در مقابله با زلزله گفت: موضوع تاب آوری شهر تهران یکی از تهدیدات بسیار جدی است. تقریباً تمام کشور بر روی محدوده خطرناک قرار دارد و ۹ درصد از کشور در منطقه خیلی خطرناک واقع شده است و ۹ درصد مساحت تهران هم بر روی پهنه گسل‌ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایتخت کشور ما در اصل بر روی گسل‌ها بنا شده و متاسفانه طی دهه‌های گذشته ساختمان‌های بسیار حساس و مهم بر روی گسل‌ها ساخته شده اند.   وی افزود: یکی از اقدامات شورای شهر تهران اعلام ممنوعیت ساختمان سازی بر روی گسل‌ها است. با استفاده از اطلاعات ارائه شده توسط سازمان jayka ژاپن، برای اولین بار نقشه گسل‌ها با مقیاس یک بر دوهزار با نقشه شهر تطبیق داده شد و بر روی سامانه طرح تفصیلی قرار گرفته است که کارشناسان با بررسی این نقشه می‌توانند متوجه شوند زمین مورد نظر از چه شرایطی برخوردار است.   رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه در گذشته ساختمان‌های مهمی از جمله بیمارستان‌ها بر روی گسل‌ها ساخته شده اند. همچنین سازه‌های انبار نفت در منطقه غربی تهران که محل توزیع بنزین شهر تهران است بر روی پهنه گسل ساخته شده و مسئله خطرناک بودن این انبار‌ها بار‌ها مطرح شده است. مسئولان وزارت نفت به تعداد دفعات از ایمن‌سازی این منطقه خبر دادند؛ اما همچنان رفت و آمد‌های تریلر‌های سوخت به این منطقه صورت می‌گیرد که باعث ایجاد نگرانی است.بیشتر بخوانید: ۶ راهکار ایمنی انبار‌های نفت شهران/ لزوم تفاهم حناچی و زنگنه در مورد انتقال   سالاری درباره پهنه‌های گسلی شهر تهران خاطرنشان کرد: پهنه‌های گسلی شهر تهران حدود ۸۰ کیلومتر مربع شناسایی شدند و با توجه به اینکه ۹۴۰ هزار پارسل در محدوده شهر تهران وجود دارد حدود ۳۲ هزار پارسل بر روی گسل‌ها قرار گرفته اند. ما برای اولین بار ساخت و ساز واحد‌های ساختمانی حساس و مهم بر روی این مناطق را ممنوع کرده‌ایم منتهی در همین منطقه‌ها سازه‌های بسیاری همچون آتشنشانی ها، بیمارستان ها، انبار نفت، دانشگاه ها، بزرگراه‌ها و پل‌های ارتباطی و دکل‌های فشار قوی در گذشته در این مناطق ساخته شده است.   وی افزود: ایمن سازی و تاب آوری در برابر زلزله مرتبط با اعمال مقررات ساخت و ساز در فرایند ساختمان سازی است و در حال حاضر هیچ ساختمانی بدون رعایت قوانین و مفاد ساختمان سازی ساخته نمی‌شود. آیین نامه ۲۰۰۸ زلزله بر روی تمامی ساختمان‌ها اجرایی می‌شود و امروزه کمتر کسی در مقابله اجرای این قوانین مقاومت می‌کند؛ اما نگرانی ما در حال حاضر ساختمان‌هایی هستند که پیش از تصویب این قوانین ساخته شدند.   رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران تاکید کرد: طبق مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان، مالکان ساختمان‌های غیر استاندارد و متولیان امر موظف به ایمن سازی این ساختمان‌ها هستند. با توجه به اینکه در پروانه ساخت و ساز، هیچ رقمی به عنوان عوارض دریافت نمی‌شود روند ایمن سازی ساختمان‌ها هم برای مالکان تسهیل نمی‌شود.   سالاری در انتهای این گفتگو با اشاره به اینکه زلزله امری اجتناب ناپذیر در شهر تهران است گفت: کارشناسان همواره این خطر را در تهران هشدار می‌دهند و مردم باید همواره نگران این مسئله باشند. البته که مردم به تنهایی نمی‌توانند کاری کنند و سازمان‌های مربوطه از جمله شورای شهر باید در کنار مردم قرار گیرد. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انبار نفت گسل های تهران بر روی گسل ها ساختمان ها شورای شهر شهر تهران ایمن سازی ساخته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کرد: براساس دستور دادستان محترم پیرو اخطار شفاهی دوم اردیبهشت ماه و برداشت سازه‌های متحرک مورخ پنجم اردیبهشت در خصوص ساماندهی سواحل حوزه شهرستان نور در حریم ۶۰ متری و اراضی مستحدثه ملی توسط کارشناسان اداره در امور ساحل، نیروی یگان حفاظت، نیرو‌های حفاظتی سرجنگلبانی رستم رود با همراهی نیروی محترم انتظامی و شهرداری ایزدشهر با حضور در اراضی ساحلی نسبت تخریب و جمع آوری سازه‌های بتونی غیر مجاز اقدام و اعاده به وضع سابق نمودند.

مرحله دوم آزاد سازی و تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز از درب دوم پارک جنگلی تا ساحل امیر آباد بصورت کامل تخریب و به وضع سابق برگردانده شد و طی روز‌های آتی در مرحله سوم تا حوزه شهرستان محمودآباد بطور کامل طبق دستور دادستان محترم انجام بپذیرد.

هموطنان گرامی می توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • مهار آتش سوزی انبار و کارگاه بزرگ ذغال سازی در مشهد
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور